• Rådgivende ingeniører - MRIF

Hjem / Jobb & Karriere / Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vår oppdragsmengde er økende og vi trenger dyktige medarbeidere til flere fagområder. Ønsker du å bidra?

Hinnstein AS – Rådgivende ingeniører - er totalleverandør av kunnskapsbaserte tjenester innenfor bygge- og anleggsteknikk, areal/samferdsel, VAR-teknikk, VVS- og klimateknikk, elektro og IKT, automatisering samt prosjektadministrasjon.

Hinnstein AS er et av Nord-Norges største selvstendige rådgiverfirma med 21 ansatte sivilingeniører/ingeniører. Firmaet eies i sin helhet av de ansatte, og er etablert i selveiet kontorbygg i Harstad sentrum. Vi har et trivelig arbeidsmiljø, fleksibel arbeidstid og fri i jul/påske. 

Til å løse utfordrende oppdrag over hele landet trenger vi dyktige medarbeidere innen flere fagområder. Ønsker du å løse utfordringene sammen med oss, send en åpen søknad til vår daglige leder siri@hinnstein.no.

Lurer du på hva som skjer i Harstad les mer her; Harstadregionen.no

Hinnstein søker ny medarbeider

Vi ønsker å ansette Bygningsingeniør (RIB)

Hinnstein søker ingeniørstudent

Er du interessert i bedriftsutvikling og entreprenørskap? KUPA og UiT søker studenter til å delta på KUPA Innovasjonsstudent, der hensikten er å koble studenter med innovative virksomheter i Sør-Troms, Midt-Troms og Ofotregionen. Internshipet vil være knyttet opp mot virksomhetens innovasjons- og utviklingsprosjekter. Som deltager får du mulighet til å delta på tre faglige samlinger om entreprenørskap og innovasjon og andre arrangementer i KUPAs gründernettverk. Som Innovasjonsstudent vil du få verdifull og relevant erfaring med praktisk innovasjonsarbeid, samtidig som du blir kjent med regionens næringsliv og knytter viktige kontakter for fremtiden.

Kontakt oss

Hinnstein AS

Postboks 563

9485 Harstad

Telefon: 77016000

E-post: post@hinnstein.no