• Rådgivende ingeniører - MRIF

Hjem / Nyheter

Nyheter

Ny medarbeider i Hinnstein AS

Kenneth Dallager (25) er nylig ansatt som ingeniør på veg, vann og avløp i Hinnstein. Stillingen omfatter blant annet veg- og VA-teknikk samt arealplanlegging.

Rammeavtale Harstad kommune

Harstad kommune har inngått rammeavtale med Hinnstein AS for levering av tekniske rådgiver tjenester.

Rammeavtale Statens Vegvesen region Nord

Statens Vegvesen region Nord har valgt Hinnstein AS som rammeleverandør for planleggings og prosjekteringstjenester innen elektro.

Rammeavtalen omhandler bl.a. Prosjektering av vegbelysning og elektroanlegg for fergekaier, byggeledelse og kontroll av elektroarbeider samt spesialinspeksjoner og prosjekteringskontroll elektrobeskrivelser.

Fra hermetikk til levende kultur

Om et år skal Kulturfabrikken på Sortland myldre av kulturaktiviteter. Akkurat nå myldrer bygningsarbeiderne. – Dette blir ikke et A4-bygg. Derfor har det vært viktig å ha gode redskaper til konstruksjonen, sier Olav Hatling fra Hinnstein AS.

Hinnstein jakter studenter !

Hinnstein AS drar ilag med Look North på rekrutteringstur til Trondheim torsdag og fredag uke 7.

Ny medarbeider i Hinnstein AS

Rolf Inge Jensen er ny medarbeider i Hinnstein AS, og startet her 1 desember. Han kommer fra stillingen som prosjektleder i YIT Harstad, der han har vært i 4,5 år. Rolf Inge har tidligere arbeidet i Siemens, Norwegian contractors og ABB. I Hinnstein skal han arbeide med prosjektering og planlegging av tekniske anlegg innen SD og elektro.

Detaljprosjektering av Gullhaugen barnehage

Hinnstein er nå i full gang med detaljprosjektering av ny barnehage i Gullhaugen i Harstad for Harstad kommune. Barnehagen skal ha 4 baser, og skal stå klar for bruk høsten 2014. Arkitekt er PW Arkitekter AS, Harstad, Landskapsarkitekt er Polarlandskap AS, Narvik, mens Hinnstein planlegger de tekniske anleggene i barnehagen.

Kontakt oss

Hinnstein AS

Postboks 563

9485 Harstad

Telefon: 77016000

E-post: post@hinnstein.no