• Rådgivende ingeniører - MRIF

Hjem / Nyheter / Ny medarbeider i Hinnstein

Ny medarbeider i Hinnstein

Sveinung Ims (39) er ansatt som sivilingeniør energi i Hinnstein AS. Stillingen omfatter blant annet fagområdene energi-, fjernvarme- og vvs-teknikk.

Sveinung er opprinnelig fra Egersund. Interessen for Nord-Norge ble vekket etter et år på folkehøgskole i Alta, og han har bodd i Nord-Norge siden han var ferdig med studiene. Sveinung er sivilingeniør i miljøfysikk og energiteknologi fra Norges landbrukshøgskole på Ås (nå NMBU). Han har tidligere jobbet sju år i Troms Kraft Varme AS med planlegging og utbygging av fjernvarme i Tromsø. Etter det arbeidet han tre år som daglig leder i Nordnorsk Bioenergi AS, som leverer brenselflis til fjernvarmeanlegget i Harstad. Fra årsskiftet begynte Sveinung i Hinnstein AS og vil styrke vår kompetanse og kapasitet innen energiteknikk og prosjektering av fjernvarme- og vvs-anlegg.

 

Sveinung holder hus på Evenskjer med kone og tre barn. Fritiden går mye med til familieaktiviteter, Fjell skilag, turer på fjellet og på ”hytta” på småbruket til svigerforeldrene i Trøssemark.

Sveinung

Kontakt oss

Hinnstein AS

Postboks 563

9485 Harstad

Telefon: 77016000

E-post: post@hinnstein.no